Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dobil nov napovednik

Vam lahko nekaj priznam? Kljub temu da sem velik oboževalec RPG-jev, se mi zdi, da sem igro Bloodlines dokončal samo enkrat, pa še to se je zgodilo leta nazaj. To ne pomeni, da se nisem nato poskušal večkrat vreči v ponovno preigravanje, ampak vsakič opustim igranje po par urah. Nisem grafična cipa, ampak igra ima preprosto preveč zastarelo grafično podobo, da bi v njej lahko užival, temu pa lahko prištejete še kup drugih problemov, kot je denimo precej obupen bojevalni sistem.

To pa ne pomeni, da špil nima svojih plusov. Mednje lahko prištejemo globok in razvejan sistem dialogov, zanimive stopnje in odlično štorijo. Tudi grafično igra ni na vseh področjih razočaranje, saj vsebuje precej podrobne obrazne animacije.

Ravno teh sem se spomnil, ko sem videl novi napovednik za nadaljevanje Bloodlines 2. Video namreč prikaže vrnitev starega karakterja iz enke in obrazna animacija ni kos tisti iz predhodnika. Že v prejšnjih napovednikih smo videli, da Bloodlines 2 nikakor ne bo neki grafični lepotec, a malce smešno je, da v nekaterih pogledih zaostaja celo za izvirnikom.

Novi napovednik si lahko ogledate spodaj, a bodite opozorjeni, da bi to za nekatere znalo predstavljati kvarnik. Če želite pri igranju nadaljevanja ostati presenečeni, potem si ga ne poglejte, novincem, ki pa niste preigrali originala, je pa vseeno če pogledate ali ne, saj tako ali tako ne boste prepoznali karakterja in kakšen vpliv ima na razplet zgodbe.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 še vedno targetira izid v letošnjem letu, a razvijalec še vedno nima točnega datuma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime