Counter-Strike 1.6 lahko sedaj igrate kar preko brskalnika

Originalni Counter-Strike je danes star že 20 let in kar težko je verjeti, da je ena od najbolj popularnih večigralskih iger svoje življenje začela kot samo modifikacija. Razvijalec Valve je nato zadevo spravil v uradno obliko in original je s popravkom 1.6 dolgo vladal internetnim večigralskim poljem.

Danes vsi igrajo Global Offensive, a originalna igra še vedno drži svoje del navdušencev. Spletna stran SteamCharts nam recimo pove, da so igralci predvsem med karanteno našli topli objem originala in naenkrat se je v igri zabavalo preko 30k ljudi.

Starost te igre ima tudi svoje pluse, saj to pomeni, da je tako dobro optimizirana in nezahtevna, da jo lahko poganjamo kar preko spletnega brskalnika. Spletna stran CS-Online.club je poskrbela, da samo obiščete njihovo stran, izberete strežnik in se podate v večigralski masaker. Ni se vam potrebno niti registrirati, prav tako pa vam ni potrebno imeti nameščenega Steama.

Čakajo vas strežniki v Evropi, Kanadi, Aziji, Indiji, ZDA in Braziliji, igranje pa je povsem brezplačno. Lahko celo ustvarite povsem svoj strežnik, a zato boste morali odpreti svojo denarnico. Čakajo vas klasične mape kot so de_dust, de_dust2, cs_italy in cs_assault, če pa se boste na strani registrirali, pa boste lahko odklepali različne dosežke in v igranje povabili svoje prijatelje.

Igranje je povsem preprosto, samo obiščite sledečo povezavo, izberite strežnik ter nato ekipo in začnite z igranjem. Prvi vstop zna malce trajati, saj mora igra prenesti vse datoteke za igranje, brskalniški Counter-Strike pa podpira Chrome, Edge in Firefox.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime