Evil Genius 2 dobil prvi igralni napovednik

Razvijalec Rebellion je razvil do sedaj že cel kup projektov in se od leta 1992 podpisali že pod več kot 45 iger – osebno so mi k srcu prirasli predvsem zaradi svojih Aliens vs. Predator naslovov.

Razvijalec je leta 2004 spočel zanimivo igro Evil Genius, v kateri smo nadzorovali, no, zlobnega genija, ki je poskušal iz svoje skrite baze zavladati svetu. Za uresničitev načrtov je uporabil svoje zlobne izume in smešno oblečene najemnike, poti pa so mu prekrižali skrivni agenti, ki so želeli na vsak način uničiti njegovo bazo in plešastega zlobneža spraviti za zapahe.

Vohunski filmi danes niso več tako popularni kot včasih, zato je tudi Rebellion dolgo časa prelagal delo na nadaljevanju. A to se sedaj končno približuje ciljni črti in tako smo dobili prvi igralni napovednik za igro Evil Genius 2 World Domination.

Nadaljevanje formule originala ne bo preveč spreminjalo. Spet bomo zgradili svojo bazo, trenirali naše podrepnike ter poskušali skrite agente ujeti v svoje pasti. Več kot očitno igra ni izgubila svoje ščepice humorja, vse pa bo tokrat zavito v nadgrajeno grafično podobo s podobnimi animacijami. Če ste pristaš igre Two Point Hospital, potem boste najverjetneje postali tudi velik oboževalec igre Evil Genius 2.

Datum izida ostaja za zdaj še skrivnost, a razvijalec tega načrtuje za letošnje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime