Grozljivka Twin Mirror bo začasna Epic Games ekskluziva – dobili smo nov napovednik

Razvijalec DONTNOD Entertainment, znan predvsem po svojih igrah Life is Strange (in malce manj po svojem vampirskem poskusu Vampyr) že nekaj časa dela na novem naslovu Twin Mirror, ki bo nekakšna psihološka grozljivka. Skratka, zadeva je začela kazati potencial, zaradi česar je seveda na PC-ju postala ekskluziva za Epic Games platformo.

To partnerstvo jim je omogočilo, da so uresničili svojo vizijo in igralcem bodo izdali takšno igro, kot so si jo tudi sprva zamislili. V Twin Mirror bomo nadzorovali človeka z imenom Sam Higgs, Twin Mirror pa bo unikaten v tem pogledu, da bo vsaka naša odločitev nosila posledice pri nadaljnjem razpletu zgodbe.

Vse pa niso slabe novice, saj se je razvijalec premislil glede formata izdaja igre. Najprej so namreč želeli igralcem ponuditi epizodično izkušnjo, zdaj pa nam bodo raje naenkrat ponudili celotno igro, tako da nam ne bo treba čakati mesecev za razplet štorijalnega klobčiča.

Twin Mirror naj bi izšel še enkrat letos in bo na Epic Games ekskluziva za eno leto, tako da ga lahko na Steamu pričakujete enkrat v 2021. Dobili smo tudi povsem novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime