EA znižal naročnino za njihov servis Origin Access na manj kot 1 €

Tudi če niste oboževalec založnika EA, si morate priznati, da ima ta pod palcem ogromno kakovostnih naslovov. In za omejen čas lahko to njihovo knjižnico skoraj v celoti raziščete, plačali pa boste manj kot 1 €.

Govorimo o naročnini Origin Access, ki običajno stane 3,99 € za en mesec preigravanja bogate zbirke iger. Access je razdeljen v dve naročnini: Basic in Premiere. Žal je znižana samo Basic naročnina, medtem ko Premier ostaja isto drag kot prej in zase zahteva mesečno 14,99 €.

EA se je odločil Basic naročnini zmanjšati ceno na samo 99 centov, ponudba pa velja samo za tiste, ki trenutno nimajo aktivne naročnine. A akcija je po drugi strani veljavna tudi za tiste, ki so v preteklosti že imeli sklenjeno naročnino in želijo zopet malce potipati EA-jev trg.

Čeprav v Basicu manjkajo nekateri večji naslovi kot so denimo Jedi Fallen Order ali pa Need for Speed Heat, vseeno dobite lepo košaro iger. Med drugim se lahko zabavate ob vseh Mass Effect in Dragon Age igrah, se preizkusite v Anthem ali pa se sodelovalno zabavate v igri A Way Out.

Ponudba je na voljo samo na PC-ju, za registracijo pa se odpravite na naslednjo povezavo. Akcijske cene bo konec 29. junija.

Zakaj se je EA odločil za takšno darežljivost? Ne brez razloga, saj se približuje njihov dogodek EA Play Live, ki se bo odvil 19. junija ob enih zjutraj. Tam bo založnik predstavil kup svojih prihajajočih iger in večina nas upa, da bomo med drugim končno videli kaj več glede najavljene igre Dragon Age 4. Prenos v živo vas čaka na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime