Golf igra PGA Tour 2K21 dobila nov napovednik, ki prikaže razvoj kariere

Sanja se mi ne, koliko je igranje golfa priljubljeno v Sloveniji, še manj pa imam pojma, koliko igralcev bi vihtelo palico v digitalni obliki. Osebno sem s to igro seznanjen samo z njeno pomanjšano verzijo v obliki mini golfa, digitalno pa sem se tako zabaval v igri GTA 5.

Založnik 2K upa, da se bo njihov nov naslov PGA Tour 2K21 prijel med igralci in se prodal tako kot njihova serije košarke NBA 2K. Takšnih prodajnih številk zagotovo ne bodo dosegli, a ni vrag, da napovedniki za PGA Tour 2K21 ne izgledajo obetavno in zna se zgoditi, da bodo preko njih na virtualne zelenice privabili kakega novinca, ki golf palice ni nikoli vihtel v življenju. Spomnim se davnih časov, ko smo navdušenci nad Tony Hawk igrami potem v resničnem poprijeli za prave lesene deske in lomili kolena.

PGA Tour 2K21 bo med drugim posedoval zanimiv karierni način in ravno za tega smo včeraj dobili nov napovednik. Ustvarili bomo lahko povsem svojega igralca in ga potem popeljali skozi razvojno pot Korn Ferryja. Naš končni cilj je, da v FedExovem prvenstvu porazimo igralca Justina Thomasa, ki tudi krasi naslovnico igre.

Našemu golfistu bomo lahko prilagodili obraz in prinčesko, nanj pa bomo lahko navesili cel kup kozmetičnih dodatkov. Obleke morda izgledajo malce smešne, a gre za licencirane cote proizvajalcev Adidas, Malbon Golf, Polo Ralph Lauren, Callaway Golf in Bridgestone Golf. Seveda bomo lahko tudi prilagodili naše palice in te različno obarvali.

PGA Tour 2K21 bo izšel 21. avgusta 2020 za praktično vse glavne platforme, svojo verzijo bo pa dobil tudi pretočni servis Google Stadia.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime