Grozljivka Outlast Trials gre v večigralske vode

Serija grozljivk Outlast je igralce in kritike navdušila s svojim prvim delom in nekoliko manj z drugim. Razlog za to ni bil, da je bila dvojka zanič ali kaj podobnega, ampak bolj to, da smo se v tistih časih že naveličali tiste formule grozljivk, kjer igramo nemočnega protagonista, ki lahko pred sovražniki samo zbeži in se ne more boriti nazaj.

Razvijalec Red Barrels se zaveda, da bodo malce morali spremeniti pristop do igranja, zato bo tretji del Outlast Trials precej drugačen v primerjavi s predhodniki. Dogajanje se bo iz rasističnega podeželskega in koruzno obarvanega okolja preselilo v obdobje hladne vojne. Zlobna korporacija Murkoff dela v svojih laboratorijih prave grozote in izvaja nesankcionirane eksperimente na človeških telesih, testni subjekti pa so podvrženi pranju možganov in poskusom nadziranja.

Največja sprememba v Outlast Trials bo vnos večigralstva. K sreči to ne pomeni, da se bo ta srhljivka spremenila v nekakšen battle royale, saj bo še vedno glavni razlog za preigravanje štorijalna kampanja – le da bomo to lahko sedaj izkusili s še enim igralcem. Kakor je razvijalec zapisal na Steam in Epic Games straneh: “Sranje v gate je vedno bolj zabavno v družbi.”

Dobili smo tudi prvi napovednik, žal pa ta ne prikaže igranja, ampak samo vmesno sekvenco. Outlast Trials je še precej daleč stran in ga lahko pričakujemo šele enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime