Igralec Danny Masterson, poznan iz serije That 70’s Show, aretiran zaradi posilstva

Vedno je težko, ko slišiš, da tisti junaki iz malih zaslonov, ki si jih v mladosti z veseljem gledal, v ozadju skrivajo temno skrivnost. Vendar je resnici treba pogledati v zobe in v zadnjih letih smo videli razkritje marsikatere barabe, ki je zaradi spolnega nadlegovanja upravičeno pristal za zapahi.

Sam se velik pristaš serije Oh, ta sedemdeseta, zato sem leta 2017 žalostno izvedel, da je eden od igralcev obtožen posilstva. Gre za Dannyja Mastersona, ki je v seriji igral Hyda, z veseljem pa sem ga leta 2017 spremljal tudi v novi seriji The Ranch. Ko se je zvedelo za obtožbe, je Netflix igralca odpustil, od takrat pa se je čakalo na sojenje, ki bi igralca bodisi spravilo za zapahe ali pa ga opralo krivde.

Masterson naj bi v začetku tisočletja posilil kar 4 ženske, vse pa naj bi ga spoznale preko scientološke cerkve, odkar pa so ga želel spraviti na sodišče, pa naj bi Masterson in cerkev začela nadlegovati vpletene osebe, v trudu, da bi preklicale tožbo. Na sporedu so bile razne grdobije kot je nadlegovanje na domu, eno žensko pa naj bi s ceste poskušal izriniti avto. Eni od žensk so celo ubili psa in cerkev je želela na vse načine prestrašiti toženke in njihove družine, a so se te ustrahovanju pogumno uprle.

Včeraj je tožba postala uradna in Danny Masterson je obtožen posilstva treh žensk, temu pa je sledila tudi aretacija. Leta 2001 naj bi posilil eno 23-letnico, leta 2003 pa naj bi posilil še eno 23-letnico in eno 28-letnico. Vsi ti primeri naj bi se odvili v njegovem domu v Hollywood Hillsih. Igralec je trenutno na prostosti, a očitno imajo neke hude dokaze, če so se spravili v aretacijo in bitko proti mogočni scientološki cerkvi. Zanimivo je še to, da je Masterson za obrambo izbral istega odvetnika, ki je v odmevnem sojenju zastopal Billa Cosbyja.

Sojenje se bo začelo 18. septembra, če pa bo Masterson obsojen, lahko v zaporu prebije celo do 45 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime