Pokémon Snap uradno najavljen za Nintendo Switch

Pokémon Snap igra je izšla leta 1999 za konzolo Nintendo 64 in šlo je za precej bolj drugačno izkušnjo, kot pa so jih bili vajeni privrženci te franšize. Prikupnih zverinic v tej igri niste mogli ujeti, še manj pa jih metati naokrog in z njimi izvajati napadalne in obrambne poteze. V bistvu v Snapu kakšne bistvene interakcije z njimi sploh niste imeli, saj je bilo vaše glavno orožje fotoaparat, preko katerega ste se trudili zajeti čim bolj mikavne slike Pokemonov.

Nintendo se je odločil, da po 21 letih naslov predela za konzolo Switch in ji občutno dvigne grafično podobo ter doda cel kup vsebine. Virtualni safari bomo izvajali na različnih otokih, ki so poseljeni s Pokemon prebivalci, teh pa bo tokrat v primerjavi z originalom precej več. Razvijalec pravi, da bomo v novem Snapu videli novo obnašanje Pokemonov, ki ga do sedaj nismo še nikoli videli.

Predstavitev se je odvila v včerajšnji konferenci Nintendo Direct, kjer ste lahko videli tudi načrte za ostale projekte, kot so Pokemon Smile, ki je nekakšna mobilna igrica za otroke ter Pokemon GO, ki bo dobil dodatne izzive. Včeraj se je zgodil tudi izid razširitve The Isle of Armor za Pokemon Sword & Shield, ki doda cel kup nove vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime