Ta igralec je premagal Dark Souls 3 preko igranja na banane

Mojstrski igralci Dark Souls zelo radi v sramoto spravljajo navadne smrtnike. S tem ne mislimo samo na hitrostna preigravanja, kjer lahko vidimo igralca, ki povsem brez oklepa in nabiranja stopenj poseka vsakega šefa v nekaj sekundah, ampak tudi na unikatne načine preigravanja.

Eden takšnih igralcev je SuperLouis64, ki je v preteklosti premagal igro Sekiro s pomočjo Donkey Kong bobnov, Dark Souls 3 pa mu je uspelo preigrati s pomočjo unikatnega kontrolerja Nintendo Ring Fit, ki je za borbo zahteval kar nekaj telovadbe.

Nedavno se je ta igralec spravil v dobrodelne vode in preko svojega prenosa v živo je nabiral donacije za St. Jude bolnišnico. Znova se je podal v svet igre Dark Souls 3, le da je tokrat to poskušal z res unikatno kontrolno shemo: bananami.

Na te je zvezal elektroniko in vsaka od njih je opravljala svojo nalogo. Nekatere banane so služile premikanju, spet druge prevalu ali pa napadu. Prenos v živo je bil hudo zabaven, še posebej ob trenutkih, ko je med sabo zamešal banane. Na koncu je padel tudi zadnji šef, skupaj pa je v dobrodelne namene nabral 700 $. Celotni prenos v živo, ki je trajal 3 ure in pol, si lahko ogledate na spodnjem posnetku, zgoraj pa lahko vidite tiste najbolj zabavne izsečke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime