Smo dobili prve slike iz igre Dragon Age 4?

Založnik EA je danes ob enih zjutraj predstavil svojo konferenco EA Play, v njej pa so pokazali tiste najbolj zanimive naslove, ki jih pripravljajo v bližnji prihodnosti.

Milo rečeno je bila celotna konferenca katastrofa, saj niso pokazali ničesar konkretnega. Igralci so upali na prvi napovednik igre Dragon Age 4 in ne predelavo prvih treh Mass Effect iger, a dobili niso ničesar od tega. Za kaj impresivnega si moral res pozoren in morda smo v enem segmentu predstavitve vendarle dobili prvi pravi vpogled v Dragon Age 4.

Na oder je stopila Laura Miele in ta je povedala nekaj besed glede naslednje generacije konzol. Pri tem je specifično omenila razvijalca Bioware in kako bodo mišice novih konzol omogočile rojstvo virtualnih, fantazijskih svetov, ki prej niso bili mogoči.

Skladno s tem so se na platnu prikazale tri slike, ki precej spominjajo na Dragon Age okolico. Vidimo lahko drevo ter neko rdečo zmes, ki je videti precej nevarno. Se bomo v novem delu morali ukvarjati z neko mehaniko korupcije? Ali pa je to Red Lyrium, ki smo ga že spoznali v Dragon Age igrah?

Na žalost lahko samo ugibamo in Bioware ostaja zavit v molk, tako da bomo očitno na nov del te franšize čakali še kar nekaj časa.

Slike so eno, a veliko bolje izgledajo v gibanju, to pa lahko vidite v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime