Star Wars: Squadrons dobil prvi igralni napovednik

Le nekaj dni nazaj je EA uradno napovedal novo Star Wars igro Squadrons, danes zjutraj pa smo že dobili prvi daljši igralni napovednik.

Squadrons nas bo postavil v napete bitke 5v5, kjer bomo lahko izbirali med različnimi ladjicami, vsaka od teh pa se bo obnašala kot nekakšen igralni razred. Tako bomo imeli TIE Fighterje in X-Winge, ki so napadalni razredi in TIE Reaperje in U-Winge, ki se bodo obnašali kot podporni razredi.

Lahko bomo tudi nadgrajevali naše leteče naprave in to ne samo kozmetično, ampak jim bomo lahko izboljševali tudi napad in obrambo. Dobra novica je tudi to, da je EA obljubil, da bomo lahko vse te priboljške lahko odklenili samo preko igranja, čeprav je to kar malce težko verjeti in stavimo, da bodo prisotne neke mikrotransakcije.

Squadrons bo podpiral navzkrižno igranje med lastniki konzol in PC-ja, poskrbljeno pa bo tudi za VR igralce. Kabina bo vsebovala interakcijo s prav vsemi gumbi, podprto pa bo tudi letanje s HOTAS sistemom. To pomeni, da bo Squadrons izpolnil mokre sanje vsakega dnevnosobnega pilota, ki bi se rad preizkusil v Star Wars okolju.

Špil bo vseboval tudi kampanjo in vsaka stran, torej Imperij in Republika, bosta vsebovali svojo ločeno zgodbo. Zanimivo je tudi to, da bodo igralci pred spustom v večigralske boje morali najprej preigrati kampanjo. Upamo, da to ne pomeni, da bo ta enoigralski del služil samo kot trening, ampak da bomo dobili vsaj približno dobro štorijalno izkušnjo.

Prvi igralni napovednik prikaže čudovito grafično podobo, Squadrons pa bomo lahko zagnali od 2. oktobra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime