The Sims 4, Titanfall 2 in Dead Space 3 lahko sedaj kupimo tudi na Steamu

Založnik Electronic Arts drži obljubo in pridno predeluje svoj katalog iger iz Origina na Steam platformo. Včeraj so prehod zabeležile tri pomembne igre in če teh, zaradi sovraštva do Origin platforme, do sedaj še niste preizkusili, potem se je vaša potrpežljivost končno izplačala.

Na Steamu lahko sedaj preigrate celotno serijo Dead Space, kateri je do sedaj manjkal samo še zadnji tretji del. EA je v ponudbo postavil tudi vse DLC-je, ki so v bistvu tudi pokopali to igro in ugasnili razvijalca Visceral Games. Res bi lahko pri predelavi vsaj vse te mikrotransakcije zapakirali v nekakšen paket, a očitno je to bolj jalovo upanje. Je pa igra trenutno vsaj znižana za 50 % na 19,99 €.

Tu je tudi Titanfall 2, ki vsebuje zanimivo enoigralsko kampanjo in zadovoljiv večigralski del. Tu je DLC-jev malce manj, a so tudi precej bolj dragi. Vseeno si lahko ogledate vsaj osnovno izkušnjo, ki je znižana za 67 % na 9,89 €.

Na koncu pa je tu še popularni The Sims 4, ki je kralj dodatkov in DLC-jev. Tisti osnovni paket je znižan za 50 % na 19,99 €, a če si boste želeli uživati v polni izkušnji, v katero je vključena prav vsa vsebina, si rezervirajte dober del plače, saj boste morali odšteti kar 518,66 €. In to je s popustom!

Kar morda najbolj razočara pri teh “predelavah”, je to, da nobena od iger ne vsebuje dosežkov oz. “Achievementov”. Zdi se, da je EA v vse skupaj vložil res tisti minimum napora in v nobeno izdajo ni vložil kakšnega dodatnega truda, kar je velika škoda, saj je veliko teh iger pomembno vplivalo na razvoj igričarske industrije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!