Igra Pathway je trenutno povsem brezplačna na Epic Games trgovini

Danes se lahko še zabavate z brezplačnim preizkusom igre Assassin’s Creed Origins, jutri pa boste ta naslov že morali vrniti v videoteko. A brez skrbi – brezplačnih dobrot ni konec, saj je čas za tradicionalno brezplačno ponudbo iz strani Epic Gamesa.

Tokrat je trgovina v akcijo spustila samo igro Pathway, ki pa se jo vseeno splača preizkusiti ali pa vsaj prenesti v svojo knjižnico. Gre za indie igro, ki se dogaja leta 1930 sredi puščavske divjine.

Čaka vas razkrivanje starodavnih temnic, pri katerih je imel prste vmes tudi zlobni kult. Podoba je pikslasta, a pisana, vaše raziskovanje grobnic pa bo popestreno tudi s poteznim bojem, v katerem boste morali nadzorovati svojo ekipo in preko njihovih orožij prelisičiti nasprotnika. Zanimivo igro si lahko aktivirate na naslednji povezavi.

Brezplačno bi morali pridobiti tudi igro The Escapist 2, ki se ukvarja z begom iz zapora, a razvijalec in trgovina sta naletela na težave, tako da bo naslov verjetno na voljo nekoliko kasneje.

Brezplačne ponudbe bo konec 25. junija, takrat pa bomo lahko v knjižnico brezplačno prenesli igri AER Memories of Old in Stranger Things 3: The Game.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime