FIFA 21 za PC bo enaka kot tista za PlayStation 4 in Xbox One

Morda se zdi zgornji naslov kot nekaj povsem vsakdanjega, a pozabljate, da konec leta izide nova generacija konzol, ki jo bosta predstavljala izdelka PlayStation 5 in Xbox Series X. Bolj napredni konzoli bosta omogočali razvijalcem, da v novo FIFA igro zapečeta napredne grafične učinke, ki jih na starejših napravah ne boste našli.

FIFA 21 je nekaj dni nazaj dobila kratki napovednik, ki pa žal ni pokazal ničesar specifičnega. Vendar je pomembno to, da je založnik EA uradno najavil nadaljevanje in zraven dodal kup dodatnih informacij. Nova igra naj bi vsebovala nov sistem osvetljevanja in bolj realistično obnašanje nogometašev, prav pa bodo tudi prišle zmogljivosti PlayStation 5 konzole in njenega novega kontrolerja DualSense, ki bo omogočal naprednejši povratni odziv na prožilnikih.

Žal pa teh novosti ne bomo mogli ob izidu izkusiti na PC-ju, saj bodo računalničarji prejeli verzijo za starejši konzoli PlayStation 4 in Xbox One. Tisti napovednik tako ni predstavljal PC različice igre, a to nas niti ne preseneča. EA namreč ob vsakem prehodu konzol na računalnikih nekaj časa vzdržuje starejšo verzijo FIFE in enako se je zgodilo ob preklopu iz konzol PlayStation 3 in Xbox 360.

Morda pa se PC-jašem vendarle nasmehne sreča in bo EA naknadno izdal posodobitev, ki bo igri nadgradila podobo na tisto iz naslednje generacije. Upanje je bolj jalovo, a zgodile so se tudi že bolj čudne stvari.

FIFA 21 bo za PC, PlayStation 4 in Xbox One izšla 6. oktobra, različica za PlayStation 5 in Xbox Series X pa še nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime