Igralci so se v MMO igri The Lord of the Rings Online poklonili legendarnemu igralcu Ianu Holmu – znan po svoji vlogi Bilbo Bagginsa

Filmi Gospodarja prstanov so krojili moje otroštvo in so eden glavnih razlogov, da imam danes rad fantazijo in se najraje zatopim v RPG izkušnje. Vendar pa me tudi vsake toliko opomnijo, da se staram in da je od njihovega izida preteklo že ogromno let.

Gospodar prstanov: Bratovščina prstanov bo kmalu dopolnil že 20 let, kar mi je naravnost nepredstavljivo. Žal čas neusmiljeno teče dalje in 19. junija se je peščena ura iztekla igralcu Ianu Holmu, ki je v Gospodarju odigral vlogo Bilbo Bagginsa.

Ian je ob svoji smrti štel 88 let, za sabo pa je pustil bogato filmsko kariero. Spomnimo se ga lahko tudi iz originalnega Alien filma, nastopil pa je tudi v Chariots of Fire.

Igralcu se je poklonila tudi skupnost v MMO naslovu The Lord of the Rings Online. Razvijalec Standing Stones Games se je odločil podaljšati opravljanje naloge Baggin’s Birthday, v katerem morajo igralci poskrbeti za praznovanje rojstnega dneva Bilbo Bagginsa. Svoj dogodek so pripravili tudi sami igralci, ki so se zbrali na območju Bag Enda in priredili večji ognjemet in pokleknili pred njegovim karakterjem in mu voščili še zadnjo plovbo proti zahodu.

Igralcu se je z dolgim spisom na Facebooku poklonil tudi režiser Peter Jackson.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime