Sniper Ghost Warrior Contracts 2 uradno najavljen

Razvijalec CI Games že dolgo dela na svoji seriji iger Sniper. Ti naslovi nikoli niso postali kakšni neverjetni hiti, a se prodajajo sorazmerno dobro, tako da omogočajo izdelavo nadaljevanj, ki držijo razvijalca nad vodo.

Serijo so manj kot leto nazaj razdelili na dva dela. Razlog za to je bil katastrofalni odziv igralcev in kritikov na Sniper Ghost Warrior 3, ki s sojo selitvijo v odprti svet ni pridobil novih oboževalcev. CI Games se je zato odločil, da izda manjši in bolj osredotočeni Contracts, ki je bil med privrženci serije bolj toplo sprejet.

Ni minilo še leto od izida in razvijalec je že napovedal nadaljevanje Contracts 2. O njem se ne ve skoraj nič, le to, da prihaja jeseni na PC, PlayStation 4 in Xbox One. Za zdaj imamo samo skromno uradno stran, ki pa je v bistvu samo velika slika.

Prvi Contracts je izšel novembra 2019, tako da drugi del zagotovo ne bo prinesel ogromno nove vsebine, saj je za kaj takega preteklo preprosto premalo časa. A če si želite več istega, potem verjetno hudo ne boste razočarani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime