Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise dobil nov napovednik

Igra Deadly Premonition je danes stara že 10 let in na prvi pogled je videti kot neka tipična nizkoproračunska avantura v katero je neizkušen razvijalec zmetal kup idej in poskušal narediti neko kohezivno izkušnjo. V 99 % primerih bi to pomenilo recept za katastrofo, a Deadly Premonition nekako uspe na koncu dostaviti slastno jed, ki je skozi leta dobila kultni status.

Razvijalec TOYBOX Inc. se je odločil, da spočne tudi nadaljevanje, čeprav za njimi niti ni bilo neke velike potrebe. Tako je bil lani najavljen projekt Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, ob najavi pa smo vsi presenečeno gledali, ko je bila igra najavljena samo za konzolo Nintendo Switch.

Približuje se tudi datum izida in razvijalec je včeraj prikazal popoln nov napovednik, ki igralce vabi v lepo okolico mesta Le Carré v Louisiani. Drugi del bo služil hkrati kot preddel in kot nadaljevanje in igralci se bomo selili med dvema lokacijama. Glavno mesto dogajanja bo Boston, a očitno bomo skakali med različnimi časovnimi obdobji in bomo tako obiskali tudi Le Carré.

Tokrat bomo igrali v vlogah agentov Davisa in Jonesa, ki morata v tihem mestu raziskati serijo grozljivih umorov. Vrača se tudi protagonist prvega dela, posebni agent York, ki ga vedno spremlja njegov namišljen kolega Zach.

Grafično igra ne bo podirala rekordov, a to niti ni pomembno, saj bo štela tista unikatna zgodba in zanimivi karakterji, ki so krasili tudi izvirnik. Ali bo razvijalcu uspelo ponoviti uspeh predhodnika bomo videli 10. julija, ko se bo igra tudi uradno pojavila na prodajnih policah.

Za bonus prilegam svoj posnetek igranja prvega dela, ki je moj prvi poskus delanja vsebine na YouTubu. Zadeva vas zagotovo ne bo navdušila, ampak lahko vsaj vidite nekaj igralnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime