Začela se je Steam poletna razprodaja

Tradicionalna Steamova poletna razprodaja je zopet pred nami in tudi letos je razvijalec Valve znižal cene celemu katalogu iger. Veliko od teh iger je bilo v preteklosti že znižanih, a če morda takrat niste imeli denarcev, ste vmes zagotovo že prihranili dovolj cekinov, da si lahko privoščite kakšen nov naslov.

Posebnost letošnje razprodaje je zadeva imenovan Points Shop. Preko nakupov boste namreč nabirali točke, ki jih boste lahko nato zamenjali za razne nalepke in ozadja v Steam trgovini. Nič posebnega torej, a dodatna vzpodbuda za zapravljanje pride prav, nabiranje točk pa boste lahko nadaljevali tudi po tem, ko bo razprodaje že konec.

Poleg tega se je Steam očitno nekaj naučil od Epic Games platforme. Za vsak nakup v vrednosti 30 €, boste prejeli kupon v vrednosti 5 €, ki ga lahko zapravite pri svojem naslednjem nakupu. Sicer je Epic ponujal veliko večje bone, a dobra novica je vsaj to, da je Steam povzel to noviteto in v prihodnosti nas znajo pričakati večji popusti.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih znižanj:

Celoten seznam popustov si lahko ogledate na naslednji povezavi, razprodaje pa bo konec 9. julija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!