Prvi posnetek Cuphead serije, ki bo izšla na Netflixu

Cuphead je igra, ki je presneto težka, a tudi tisti, ki ste v besu zalučali kontroler v kot sobe, ste si morali priznati, da špil izgleda fenomenalno. Razvijalec je za vse ročno izrisane scene porabil ogromno časa, a končni rezultat je nekaj neverjetnega. Kakšno leto nazaj pa smo dobili presenetljivo novico, da se bo ta risankasti slog iz leta 1920 zopet pojavil na televiziji.

Netflix je namreč kupil pravice za izdelavo risane serije s preprostim imenom The Cuphead Show. In včeraj smo dobili prvih nekaj sekund iz prihajajoče serije, zraven pa tudi videli igralce, ki bodo likom posodili svoje zvočne glasilke. V serijo se bosta vrnila glavna lika Cuphead in Mugman, svojo vrnitev pa bodo doživeli tudi nekateri zlikovci.

Žal za zdaj še vedno ne vemo, ali bomo serijo lahko na naših zaslonih spremljali že letos ali pa se bo to zgodilo šele naslednje leto, predvidevamo pa, da bomo kmalu dobili več informacij.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!