Cyberpunk 2077 dobil daljši igralni napovednik

Navdušenci nad razvijalcem CD Projekt RED te dni požirajo vsako možno podrobnost glede njihove prihajajoče igre Cyberpunk 2077. Ta je nedolgo nazaj dobila kar nekaj igralnih napovednikov, a nobeden od njih ni prikazal res veliko neprekinjenega igranja.

Največ, kar smo dobili, je bilo 15 minut igranja, nekaj dni nazaj pa se je na spletu pojavila polna verzija, ki jo je razvijalec poslal večjim novinarskim stranem.

Posnetek v dolžino meri 25 minut in ne prikaže same nove vsebine, a nekaj novosti boste zagotovo opazili. Kakor je videti, je igra v tem videu tekla pri 30 sličicah na sekundo pri ločljivosti 4K, ray tracing učinki pa tu niso bili uporabljeni, čeprav jih bo igra podpirala ob polnem izidu.

Kakšnih novosti na tem mestu nimamo za zapisati, zato uživajte v napovedniku in potrpežljivo naprej čakajte na 19. november, ko bo igra končno prispela na naše trde diske.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!