Seks odvisnik toži Twitch za 25 milijonov dolarjev, saj si je zaradi ženskih streamerk poškodoval penis

V današnji kategoriji “Saj ni res pa je” poročamo o možaku z imenom Erik Estavillo.

Estavillo ima precej zdravstvenih problemov. Trpi za obsesivno-kompulzivno motnjo, depresijo, agorafobijo, panično motnjo in Crohnovo boleznijo, poleg vsega tega pa je tudi odvisnik od seksa. Zaradi vsega tega se ne giba rad zunaj in vso svojo zabavo dobiva izključno preko interneta.

A pri gledanju prenosov v živo na Twitchu je naletel na hud problem, saj mu je platforma v obraz neprestano rinila ženske streamerke, ki so bile močno seksualne in so ubožca pripravile do tega, da je po cele dneve gledal njihove prenose v živo in ob tem besno masturbiral. Za pomoč si je kupil Fleshlight masturbator, ki pa je električen in Erik je zaradi prepogoste uporabe tega pripomočka svojega prijateljčka obrabil in na glavici penisa se je pojavila rdečica in infekcija. Erik pravi, da je nadaljnja uporaba tega pripomočka zato postala ekstremno boleča in neprijetna. Možakar je res pravi junak, saj je kljub vsem tem bolečinam nadaljeval s svojim brušenjem sablje.

Estavillo se je zato odločil za edini še preostali možni korak, ki mu ga omogočajo ZDA: tožbo. Proti podjetju Amazon, ki je lastnik Twitch platforme, je vložil 56 strani dolgo obtožnico, v dokumentu pa lahko najdemo še nekaj drugih zanimivosti.

Med drugim si je je poškodoval mrežnice, potem ko je dolge ure napeto strmel v dekolteje ženskih streamerk in Erik pravi, da mu je močno nerodno, ko ga prijatelji sprašujejo, zakaj ima krvave oči.

Twitch streamerke so tipa skoraj spravile pod zemljo. Med eno divjo masturbacijo je namreč izstrelil svoj tovor v računalnik in tako je skoraj zanetil večji požar. Frajer, kot je Erik, ima očitno v spermi tudi kerozin in z njegovim sokom je treba rokovati kot z radiacijskim odpadkom.

Erik zahteva, da popularno Amouranth takoj odstranijo iz platforme.

Tožba med drugim pravi, da Twitch nima možnosti razvrščanja prenosov v živo glede na spol, tako da se ženskim streamerkam preprosto ni moč izogniti in ga tako te izzivajo preko majhnih predoglednih sličic.

Poleg 25 milijonov dolarjev odškodnine Erik tudi zahteva, da Twitch trajno odstrani popularne streamerke kot so Amouranth, Quqco, ST Peach, XMINKS, JadeTheJaguar, Pink_Sparkles, Valeria7K, DanielaAzuage_, lilchipmunk in iaaras2.

Tudi Pink_Sparkles naj bi bila za ubožca prenevarna, da bi lahko še naprej uporabljal Twitch storitve.

Celotna tožba je seveda bedarija in gospodič Estavillo je znan po tem, da poskuša tožiti večje založnike. Proti Blizzardu je vložil tožbo zaradi prevarantsko seksualne igre World of Warcraft, poskušal pa je tudi napasti Nintendo in Sony. Od vseh teh tožb ni bilo na koncu nič in predvidevamo, da se bo enako zgodilo tudi tokrat, a njegovo hecanje z zakonom služi vsaj kot zanimivo branje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime