Call of Duty Warzone sedaj podpira 200 igralcev na eni mapi

Če ste oboževalec igre Call of Duty Warzone, potem ste se danes zjutraj zbudili v neprijetno, a že tradicionalno presenečenje.

Igra je namreč prejela novo posodobitev Reloaded in kot ponavadi, je ta zopet gigantska. Warzone igralci boste primorani prenesti do 30 GB podatkov, če pa posodabljate igro Modern Warfare, pa boste morali prenesti celo 36 GB nove vsebine.

Dobra novica je vsaj to, da posodobitev prinaša marsikaj novega. Med drugim bo nova velikost igre od sedaj naprej manjša, kar bo še posebej navdušilo lastnike konzol, ki imajo že privzeto manj razpoložljivega prostora od svojih PC bratov.

Reloaded posodobitev prinaša močno razširjen večigralski prostor za vse tiste igralce, ki radi tekmujete v skupinah oz. Quads ekipah. Sedaj se bo namreč na eni mapi lahko udarilo 200 igralcev, kar pomeni kar 50 ekip po štiri igralce. To za vas pomeni veliko, veliko streljanja in mrtvih trupel, tako da lahko pričakujete veliko daljše večigralske obračune, preden boste prilezli do zmage. Zanimivo bo videti, če bo ta masa ljudi tudi vplivala na igranje in če bodo mape prilagojene za tako veliko množico ljudi.

Activision pravi, da je ta povečana meja igralcev na mapi začasna, a niso povedali, kdaj se bo ta dogodek iztekel. Nova posodobitev je prinesla nekaj novosti tudi za Modern Warfare igralce, ki so dobili nov večigralski način Team Defender ter povsem novo mapo. Tu je še kup novih orožij in preoblek, več o tem pa si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime