Crysis Remastered dobil prve slike in napovednik

Razvijalec Crytek je napovedal, da bo prvi uradni napovednik prispel 1. julija. Ampak uradna Microsoftova trgovina je zopet pokvarila presenečenje in pojavile so se prve slike iz igre.

Glede na videno pa zadeva ne bo preveč navdušila. Slike kažejo praktično iste podobe kot v izvirniku, le da so te malce nadgrajene. Razvijalec je za predelavo obljubljal močno nadgrajeno vizualno podobo ter nove učinke osvetljevanja. Tu bodo tudi izboljšane teksture, “Motion Blur” in programsko implementiran ray tracing. Prve slike ne pokažejo ničesar takega, a morda so bile te podobe vzete iz konzolne verzije.

Na splet je ušel tudi prvi napovednik, a ta je precej nizke ločljivosti, zato je iz njega težko potegniti kakšne dokončne ugotovitve. Vendar nas glede na videno ne čaka neka huda nadgrajena izkušnja in napovednik je videti kot posnetek Crysisa, ki je ovešen z raznimi grafičnimi modifikacijami. Ampak spet – morda bo PC različica povsem drugačna.

Dobili smo tudi datum izida. Ta naj bi se zgodil 23. julija letošnjega leta. Več bo znanega 1. julija, ko si boste uradno predstavitev lahko ogledali preko spodnje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime