DayZ nova posodobitev prinesla smučišče in novo orožje

Kar težko verjamem, da je minilo že 7 let, odkar sem zadnjič resneje zagnal preživetveno igro DayZ. Takrat sem se v tej apokaliptični zombi streljačini v večigralstvu širno zabaval s svojim prijateljem in od takrat je preteklo že toliko časa, da se je to prijateljstvo razpadlo, DayZ pa postal skoraj povsem pozabljen.

A razvijalec Bohemia nad projektom ni nikoli obupal in po vseh zamujanjih in prestavitvah izidov je igra končno izšla v polni verziji leta 2018, od takrat pa smo prejeli tudi en večji dodatek Livonia.

Včeraj je izšla nova posodobitev 1.08, ki igri doda marsikaj novega. Okolica Chernarusa je sedaj bolj izpopolnjena in igralci boste na severnem delu območju South Zagorie odkrili povsem novo smučišče Saint Roman, ki poseduje tudi progo za biatlon. Žal snega ne boste videli, vas bodo pa na vsakem koraku čakali lačni zombiji.

Razvijalec je v igro vnesel tudi novo Sporter 22 puško ter naredil nekaj optimizacij pri streljanju. Prav tako so v igro vpeljali dodatne predmete za preživetje, kot je ponev, vžigalnik in nov šotor. Zgodile so se tudi spremembe pri kampiranju, predmeti pa lahko sedaj čez čas kažejo znake obrabe in jih lahko popravljamo.

DayZ je danes precej drugačna igra od tiste, ki sem jo igral davno nazaj in na Steamu iz strani igralcev dobiva visoke ocene. Poleg tega je igra v sklopu poletne razprodaje znižana za 40 % na 23,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!