Fortnite: Save the World zapustil Zgodnji dostop

Ne bi bil preveč presečen, če se večina igralcev sploh ne bi zavedala, da je popularna igra Fortnite v bistvu sestavljena iz dveh delov.

Popularno igro danes poznamo zaradi njenega battle royale igralnega načina, a leta 2017 je imel razvijalec Epic Games zanjo drugačne načrte. Fortnite je bil sprva zamišljen kot večigralska streljačina, kjer bi igralci med sabo sodelovali in tekmovali v PvE načinu. A potem ko je Epic videl, kakšno norijo je sprožil PUBG, so battle royale hitro vnesli v svoj izdelek in zadeva je eksplodirala.

Battle royale je tako postal tisti pravi Fortnite, PvE različica pa se je preimenovala v Save the World in je včeraj končno prilezla iz Early Access verzije.

Epic se je odločil, da bo Save the World ostala plačljiva izkušnja, ki bo ločena od battle royala. V svoji oznanitvi so napovedali, da se bo razvoj sveže vsebine upočasnil, a igralci se lahko kljub temu veselijo novosti. Ena od njih se imenuje Ventures, ki bo prinašala sezonske stopnje in načine napredovanja.

Vsi igralci, ki ste plačali za Founders paket, boste dobili nadgrajene račune in s tem boste v vreče pobasali cel kup nagrad, lastniki Ultimate edicije pa boste dobili Metal Team Leader Pack ter 8000 V-Bucksov.

Več informacij si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!