Death Stranding PC različica dobila nove, čudovite slike

Death Strandinga nisem igral, ko je lani novembra izšel za PlayStation 4, tako da se hudo veselim PC različice. Sicer glede na ocene kritikov igra ne izgleda ravno kot nekaj, kar bi me hudo veselilo, saj se mi prevažanje paketov ne zdi dobra igralna mehanika, sem še vedno radoveden, če je Kojimi uspelo takšno formulo spremeniti v nekaj zanimivega.

Predelava za PC bo prinesla tudi nekaj nadgradenj, tako da se bo moja potrpežljivost tudi izplačala, razvijalec pa je včeraj izdal tudi nekaj čudovitih slik. Podprta bo ločljivost 4k in zabavali se bomo v tekoči izkušnji pri 60 sličicah na sekundo. Tu je še tehnologija DLSS 2.0 ter neko čudno partnerstvo z razvijalcem Valve, tako da bomo v igri videli kar nekaj vsebine iz Half-Life franšize.

Nekatere spletne strani so že dobile svoje kode in prvi vtisi so zelo pozitivni, saj naj bi bila optimizacija vrhunska, že izdane sistemske zahteve pa niso visoke, tako da boste pri 60 sličicah na sekundo igrali tudi tisti, z rahlo starejšimi konfiguracijami.

Death Stranding za PC bo uporabljal zaščito Denuvo, kar ga zna komu zameriti. Igra bo na prodajne police priletela že 17. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime