Minecraft Dungeons dobil prvi DLC Jungle Awakens

Microsoft ne čaka in dober mesec po tem, ko je prvič zavekala igra Minecraft Dungeons, smo včeraj že prejeli prvi DLC, imenovan Jungle Awakens.

Že ima nam pove, da bo dodatek prinesel nekaj goste, džungelske goščave in to se je tudi zgodilo. V novem območju nas zopet čakajo grdi nasprotniki, ki bodo naša prepreka pri opravljanju nalog, njihovo klanje pa nam bo prineslo kar nekaj nove opreme.

Zgodba se vrti okoli Orb of Dominance in ta predmet bo znan vsem, ki ste že preigrali glavno zgodbo. Na koncu kampanje smo ta Orb sicer uničili, a njegove moči nismo pregnali iz sveta, tako da bo potrebno dodatno čiščenje, da se enkrat za zmeraj znebimo njegovega korupcijskega vpliva.

Nova vsebina čaka tudi tiste, ki se jim ne zdi vredno za dodatek odšteti 19,99 €. Lastniki originalne igre boste preko posodobitve prejeli nekaj novih predmetov ter zanimivost v obliki nove stopnje ogroženosti, saj vam bo ta povečala možnost prejemanja bolj vrednih predmetov.

Minecraft Dungeons je povsem spodoben naslov, a čeprav spominja na akcijske RPG-je tipa Diablo, neke kompleksnosti ne pričakujte. Gre za bolj preprosto klanje nasprotnikov in nabiranje predmetov, ki ga ga bodo blagoslovili tudi mlajši in neizkušeni igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime