Minecraft Dungeons dobil prvi DLC Jungle Awakens

Microsoft ne čaka in dober mesec po tem, ko je prvič zavekala igra Minecraft Dungeons, smo včeraj že prejeli prvi DLC, imenovan Jungle Awakens.

Že ima nam pove, da bo dodatek prinesel nekaj goste, džungelske goščave in to se je tudi zgodilo. V novem območju nas zopet čakajo grdi nasprotniki, ki bodo naša prepreka pri opravljanju nalog, njihovo klanje pa nam bo prineslo kar nekaj nove opreme.

Zgodba se vrti okoli Orb of Dominance in ta predmet bo znan vsem, ki ste že preigrali glavno zgodbo. Na koncu kampanje smo ta Orb sicer uničili, a njegove moči nismo pregnali iz sveta, tako da bo potrebno dodatno čiščenje, da se enkrat za zmeraj znebimo njegovega korupcijskega vpliva.

Nova vsebina čaka tudi tiste, ki se jim ne zdi vredno za dodatek odšteti 19,99 €. Lastniki originalne igre boste preko posodobitve prejeli nekaj novih predmetov ter zanimivost v obliki nove stopnje ogroženosti, saj vam bo ta povečala možnost prejemanja bolj vrednih predmetov.

Minecraft Dungeons je povsem spodoben naslov, a čeprav spominja na akcijske RPG-je tipa Diablo, neke kompleksnosti ne pričakujte. Gre za bolj preprosto klanje nasprotnikov in nabiranje predmetov, ki ga ga bodo blagoslovili tudi mlajši in neizkušeni igralci.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!