Stotnik Amerika prihaja v Fortnite

Jutri bo napočil 4. julij, kar za Američane pomeni, da na vrte zrinejo zaprašene žare, na hiše namestijo zastave in v zrak pošljejo nekaj raket. Praznovali bodo namreč Dan neodvisnosti, letošnje rajanje pa bo zaradi svetovne pandemije malce drugačno kot pa prejšnja leta.

Vendar to ne pomeni, da praznovanja sploh ne bo, saj nam v takšnih primerih izjemno prav pridejo virtualne igre. Praznovanje bo obeležila tudi popularna igra Fortnite, ki si bo za to priložnost iz Marvelovega vesolja izposodila superjunaka Stotnika Ameriko in tega poslala v svojo trgovino, kjer si ga bodo lahko igralci kupili za 2000 V-Bucksov.

Stotnik Amerika je na voljo v polni uniformi, skupaj s svojim značilnim ščitom. A ta očitno ne bo služil samo kot grafična olepšava, saj ga bomo lahko uporabili tudi v praksi za nabiranje surovin. Tako bo junak zamenjal vihtenje sedaj že malce dolgočasnega krampa in sekir, kar bo lepa popestritev za veteranske igralce.

Razvijalec je superjunaku omogočil tudi izražanje novega emotikona v obliki salutiranja, to pa bo prišlo izjemno prav pri gledanju ognjemeta, ki se bo v igri pripetil jutri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime