Worms Rumble dobili prvi napovednik – črvi bodo dobili svoj battle royale

Legendarni Wormsi se zopet vračajo in razvijalec Team 17 je pripravljen črve, ki se najraje razstreljujejo s celo paleto različnih orožij, ponovno vrniti na naše zaslone preko novo napovedanega naslova Worms Rumble.

Nova igra bo precej drugačna od predhodnikov. Bojevanje ne bo več potezno, ampak se bo odvijalo v realnem času, to pa bo črvom omogočilo bolj napeto premikanje po bojišču. Iz napovednika lahko vidimo, da se bodo junaki premikali v od strani gledanem pogledu, na voljo pa nam izmikanje, kotaljenje in celo skakanje in odrivanje od sten, kar nam bo omogočilo doseg višjega predela mape.

Vračajo se nekatera stara orožja kot so bazuka, puška, banana bomba in uničujoča granata Holy Hand Granate, tem pa se bo pridružila kopica novih sejal smrti.

V grobem bomo lahko preizkusili dva igralna načina: klasični Deathamtch ter battle royalski Last Worm oz. Last Squad Standing načini. Na eni mapi se bo lahko udarilo do 32 črvov, podprto pa bo tudi igranje med lastniki konzol in PC-ja.

Gre za klasično večigralsko igro, tako da nas čakajo sezonske prepustnice, nabiranje izkušenj ter odklepanje kostumov in dodatnih orožij. Wormsi bodo tako končno dobili mikrotransakcije, kar žal ni ravno razlog za proslavljanje.

Steam stran že stoji, igralci pa se lahko prijavite za beta testiranje, ki se bo začelo 15. julija. Poln izid Worms Rumble naj bi se zgodil enkrat v 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime