Worms Rumble dobili prvi napovednik – črvi bodo dobili svoj battle royale

Legendarni Wormsi se zopet vračajo in razvijalec Team 17 je pripravljen črve, ki se najraje razstreljujejo s celo paleto različnih orožij, ponovno vrniti na naše zaslone preko novo napovedanega naslova Worms Rumble.

Nova igra bo precej drugačna od predhodnikov. Bojevanje ne bo več potezno, ampak se bo odvijalo v realnem času, to pa bo črvom omogočilo bolj napeto premikanje po bojišču. Iz napovednika lahko vidimo, da se bodo junaki premikali v od strani gledanem pogledu, na voljo pa nam izmikanje, kotaljenje in celo skakanje in odrivanje od sten, kar nam bo omogočilo doseg višjega predela mape.

Vračajo se nekatera stara orožja kot so bazuka, puška, banana bomba in uničujoča granata Holy Hand Granate, tem pa se bo pridružila kopica novih sejal smrti.

V grobem bomo lahko preizkusili dva igralna načina: klasični Deathamtch ter battle royalski Last Worm oz. Last Squad Standing načini. Na eni mapi se bo lahko udarilo do 32 črvov, podprto pa bo tudi igranje med lastniki konzol in PC-ja.

Gre za klasično večigralsko igro, tako da nas čakajo sezonske prepustnice, nabiranje izkušenj ter odklepanje kostumov in dodatnih orožij. Wormsi bodo tako končno dobili mikrotransakcije, kar žal ni ravno razlog za proslavljanje.

Steam stran že stoji, igralci pa se lahko prijavite za beta testiranje, ki se bo začelo 15. julija. Poln izid Worms Rumble naj bi se zgodil enkrat v 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMD pokazal nove grafične kartice – RX 6800 XT in RX 6900 XT naj bi premagale NVIDIA ponudbo

Podjetje AMD je včeraj končno razkrilo svojo naslednjo generacijo grafičnih kartic in pred oči javnosti so postavili trojico izdelkov: RX 6800, RX...

Cyberpunk 2077 je za PC končan, razlog za zamudo sta konzoli PlayStation 4 in Xbox One

Včeraj so internet pretresale solze igralce, saj je kot strela z jasnega udarila novica, da je težko pričakovani Cyberpunk 2077 znova doživel...

South Park ustvarjalca zagnala novo YouTube satirično serijo Sassy Justice

Ko sem dolgo nazaj spisal svoje vtise o South Park seriji, sem se med drugim pritožil, da sta njena originalna kreatorja več...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!