Dark Souls 3 modifikacija v igro vpelje avtomatsko in polavtomatsko strelno orožje

Če ste pravi privrženec Dark Souls iger, potem ste že vsak del do sedaj preigrali večkrat in preizkusili ste zagotovo tudi že vse igralne razrede. Tisti bolj pogumni ste si tudi postavili razne izzive, kot je denimo preigravanje cele igre brez stopnjevanja karakterja ali pa se podali na dirko in poskušali preigrati posamezen naslov čim hitreje.

To pomeni, da sedaj že zagotovo iščete kaj novega in ravno to prinaša sledeča modifikacija Modern Firearm, ki v Dark Souls 3 pripelje avtomatska in polavtomatska moderna orožja tipa AK-47. In glede na igralni napovednik izgleda zadeva močno zabavna.

Modifikacija me spomni na tisti obračun v filmu Indiana Jones, ko našega ljubega raziskovalca napade neki mojster borilnih veščin in potegne sabljo ter z njo izvede par akrobatskih potez, Indy pa potegne ven revolver in ga preprosto ustreli. Mimogrede, ste vedeli, da bi morala biti ta slavna scena povsem drugačna? Originalno je bilo v scenariju zapisano, da bi se morala Indiana Jones in ta falot spopasti v epski bitki, a je bilo na dan snemanja zelo vroče, Harrison Ford pa je bil bolan. Režiser se je zato odločil, da Indy preprosto ustreli nasprotnika in rodila se je ena najbolj znanih filmskih scen.

Skratka, ravno to miselnost je treba imeti za preigravanje sledeče modifikacije. Pazljivo napadanje in izmikanje nima smisla, ko v rokah držiš moderno avtomatsko orožje in prav zabavno je gledati, kako grdobe, ki so prej povzročale ogromno težav, padajo pod točo nabojev. No, v bistvu padajo še vedno pod puščicami, a avtor modifikacije je v igro vpeljal prepričljive zvočne in grafične učinke, tako da se res počutiš, kot da streljaš s pravo puško.

Vsako od novih orožij ima tudi alternativne možnosti streljanja. Če recimo prožite orožje z eno roko, boste zadali več škode in merili bolj natančno, a streli bodo počasnejši in bodo porabili več vzdržljivosti. Če pa boste orožje prejeli v obe roki, pa boste porabili manj vzdržljivosti a boste žrtvovali natančnost in škodo. Malce skregano z logiko, a tako pač je. In ja, v igri je po novem tudi ostrostrelska puška.

Modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave, bodite pa pozorni, da se z omogočenim modom ne povežete na večigralske strežnike. Streljanje s temi orožji je namenjeno striktno za enoigralsko zabavo, saj vas zna v nasprotnem primeru doleteti ban iz strani razvijalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime