Shadow Warrior 3 uradno napovedan, dobili smo tudi prvi dražilnik

Če morda ne poznate Shadow Warrior iger, potem si delate veliko škodo. Gre za eno najboljših streljačin, kjer je zgodba in logično razmišljanje postavljeno v ozadje in je poudarek na veliko hitre akcije in razkosavanju nasprotnikov. Original je izšel leta 1997, drugi del, ki je bil pa še bolj krvav, smo dobili v 2016. Če ste torej pristaš iger tipa Serious Sam, potem morate Shadow Warrior definitivno preizkusiti.

Založnik Devolver Digital je včeraj napovedal že tretji del in dobili smo tudi prvi zabaven dražilnik, ki je povsem v slogu tega založnika. Devolver namreč slavi po tem, da industrije videoiger ne obravnava tako smrtno resno kot vsi ostali večji založniki in vsako leto nas hudo nasmejijo s svojimi lažnimi E3 konferencami. Za letos bodo prikazali prav svojo konferenco Devolver Direct, ki jo bomo lahko gledali 11. julija.

V Shadow Warrior 3 bomo nastopili v vlogi Lo Wanga, temu pa se bo pridružil njegov pribočnik Orochi Zilla. Skupaj se bosta spustila skozi reko krvi nasprotnikov, njun glavni cilj pa bo zajeti antičnega zmaja, preden ta ne uniči celega sveta. Kot smo rekli, zgodba ne bo za Oskarja, saj je bolj izgovor za streljanje in sekanje s katano. V dražilniku vidimo novost v obliki kavlja, s katerim bomo lahko prečkali večje prepade, to pa nam bo omogočilo tudi tekanje po stenah.

Igralni napovednik in datum izida bomo verjetno videli 11. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime