Greedfall razvijalec Spiders dela na novi igri, ki bo umeščena med francosko robotsko revolucijo

Moja zgodovina ni preveč dobra, a prepričan sem, da francoska revolucija leta 1789 ni vsebovala robotov. A to seveda ni ovira, če si ustvarjalec RPG iger in želiš igralcem pričarati malce bolj unikatno okolico, kot je že stokrat prežvečeni srednji vek.

Steelrising je novi projekt razvijalca Spiders, ki se že dolgo trudi ujeti pravo RPG formulo ter igralcem dostaviti pošteno izkušnjo, ki jih bo zapisala med najboljše RPG razvijalce. Z njihovo zadnjo igro Greedfall jim je skoraj uspelo, a še vedno se imajo kar veliko za naučiti, saj špil ni bil slab, le zmanjkal mu je še tisti dodaten korak, ki bi mu prislužil najvišje ocene. Dobra novica je, da se Spiders neprestano izboljšujejo, tako da jim zna s Steelrising na koncu vendarle uspeti.

V njihovem novem naslovu bomo igrali robota z imenom Aegis, naša naloga pa bo, da najdemo našega ustvarjalca in tega spravimo pod rušo. To bo za posledico rešilo narod, saj je kralj Louis XVI nad svoje podanike spustil celo četo podobnih robotov, ki so jim mesnati podložniki odlična tarča za špikanje z bajoneti.

Spiders pravi, da bo Steelrising bolj akcijski od njihovih prejšnjih iger in da bo večji poudarek na vertikalnem premikanju. To skoraj zagotovo pomeni, da bo Aegis imel na voljo nekakšen kavelj, ki mu bo omogočal hitro skakanje med različnimi nadstropji. Poleg tega bo naš junak nosil impresivno orožarno hladnih in strelnih orožij, ki jih bomo tekom igranja lahko tudi nadgrajevali.

Žal datum izida ostaja neznanka, po novosti pa se lahko odpravite na uradno spletno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime