Mafia: Definitive Edition prestavila izid

Če ste si med pandemijo neprestano mrmrali v brk besede: “Saj je hudo, ampak vsaj avgusta bom lahko igral predelavo Mafie”, potem imamo za vas slabe novice. Razvijalec Hangar 13 in založnik 2K sta včeraj najavila, da bo igra nekoliko zamudila svoj prvotno začrtani izid.

mafia

Ta bi se moral najprej zgoditi 28. avgusta, a je situacija glede koronavirusa močno vplivala na hitrost razvoja. Razvijalec je izjavil, da je to zanje projekt, rojen iz strasti do tega legendarnega naslova in da njihovo ekipo sestavlja več veteranov, ki so delali tudi na izvirniku. Zadnja stvar, ki jo želijo zdaj narediti je, da hitijo in da na koncu izdajo nedokončan projekt.

K sreči zamuda ne bo velika, saj je novi datum izida postal 25. september, Hangar 13 pa je podelil tudi nekaj dobrih novic. Izdali so nov kratki dražilnik, 22. julija pa bomo dobili daljši igralni posnetek. Kje točno bomo zadevo lahko gledali še ni znano, bodo pa zagotovo te informacije na voljo najprej na uradni spletni strani.

Hangar 13 je nazadnje spočel igro Mafia III, ki je imela sicer dobro zgodbo, a samo igranje je bilo preveč razvlečeno in preveč ponavljajoče. Kaj vse je šlo narobe pri razvoju si lahko preberete v sledečem odličnem članku, srčno pa upamo, da jim predelava Mafia: Definitive Edition uspe na celi črti, saj zna to prepričati založnika 2K v razvoj povsem novega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime