Test Drive Unlimited Solar Crown je nova dirkačina v odprtem svetu

Ime Test Drive Unlimited pri meni ne vzbudi lepih spominov, saj me je ta igra, pred več kot 10 leti pripeljala do krutega spoznanja, da moram nadgraditi svoj PC strojček. Igra je morda danes videti zastarelo, a ob izidu smo se vsi čudili odlični grafični podobi in res ogromnemu svetu, ki nam je omogočal dirke, ki so trajale več minut.

Test Drive Unlimited bi lahko označili za predhodnika Forza Horizon serije, ki je vzela originalni recept in tega pošteno nadgradila. Vendar franšiza ni zamrla in razvijalec KT Racing je včeraj uradno napovedal nov del, imenovan Test Drive Unlimited Solar Crown.

Dobra novica je, da bo režiser igre zopet Alain Jarniou, ki je leta 2007 spočel prvi del Unlimited serije in tudi Solar Crown recepta ne bo preveč spominjal. Razvijalec je še posebej ponosen na lokacijo dirkanja, saj so v virtualno obliko prenesli celoten otok v razmerju 1:1. To pomeni res ogromno okolico in ne bi bili presenečeni, če bi nas spet čakale 15-minutne dirke po paradižu, zelo verjetno pa bo lokacija zasnovana po resničnem otoku.

Solar Crown ne polaga vse samo v naše veščine lovljenja ovinkov, saj bomo morali tudi skrbeti za naš socialni status. Ta serija je tudi v dveh predhodnih delih veliko poudarka dajala na videz in to ne samo našega avta, ampak tudi našega dirkača. Vzpenjanje po družbeni lestvici po ključen del napredovanja, kar zelo verjetno pomeni, da bomo vozili samo superšportnike, saj vožnja terenca po zaprašenih potkah ne pritiče našemu snobovskemu statusu.

Datuma izida nimamo, tako da si lahko pogledamo samo kratek dražilnik, ki pa ne pokaže česa preveč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime