Grozljivka The Dark Pictures: Little Hope dobila nov napovednik in datum izida

Bolj malo kvalitetnih grozljivk dobivamo zadnje čase, tako da se bo treba zadovoljiti tudi s kakšnim obrokom, ki morda ni ravno gurmanska pojedina, a bo vsaj potešil vašo lakoto po terorju. Ena takšnih iger je Man of Medan, ki je lani izšla kot prvi del serije Dark Pictures Anthology, a žal naletela na bolj mlačen sprejem iz strani kritikov.

Razvijalec Supermassive Games se svojega neuspeha zaveda, zato že nekaj časa pridno delajo na drugem delu, imenovanem Little Hope. Ta bo v primerjavi s predhodnikom povsem zamenjal okolico in iz opuščene, z duhovi naseljene ladje se bomo preselili v megleno vasico, kjer vas bo na vsakem koraku čakalo nekaj okultnega.

Little Hope bo vseboval malce spremenjeno kamero, igralcu pa bo omogočeno več svobode pri igranju, kar je bila ena večjih kritik prvega dela. Še vedno se bomo lahko skozi izkušnjo podali samotarsko ali pa v družbi še enega prijatelja, kar je v bistvu tudi priporočljiv način igranja.

Razvijalec je včeraj izdal tudi nov napovednik, dobili pa smo tudi datum izida. Little Hope bo prispela na konzole in PC 30. oktobra, kar je ravno prav za Noč čarovnic. Igra bi morala originalno iziti že to poletje, a je koronavirus zamešal štrene pri razvoju. Pred tem si lahko ogledate tudi prvi del, ki bo omogočil lažje razumevanje zgodbe, trenutno pa je na Steamu znižan za 50 %.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime