3 nove brezplačne igre na Epic Games trgovini

Petek je, kar pomeni, da se je včeraj na Epic Games trgovini odklenil nov skupek iger. Zdi se mi, kot da že dolgo časa opravljamo marketinško delo za to trgovino, saj vsak teden spišem članek o njihovih ponudbah. A po drugi strani so brezplačne igre nekaj, česar se veseli vsak igralec in res bi mi bilo žal, da bi kdo ostal brez brezplačne dobrote na moj račun.

Ta teden smo dobili tri nove brezplačne igre, kar je malce bolje od osiromašene ponudbe prejšnjega tedna.

Od te trojice je najbolj popularna večigralska streljačina Killing Floor 2, ki smo jo v obliki Zgodnjega dostopa prejeli 5 let nazaj, razvijalec Tripwire pa od takrat za njo pridno izdaja novo vsebino. V osnovi gre za sodelovalno igro, v kateri morajo igralci pobiti cele valove nemrtvih zombijev. Igralci se lahko povežejo v ekipe po 6 članov ali pa se preizkusite v 6v6 načinu, kjer je 6 igralcev zombijev in 6 navadnih preživelih. Killing Floor podpira navzkrižno igranje s Steam lastniki, svojo kopijo pa lahko prevzamete tule.

The Escapist 2 nam je bil obljubljen že nekaj časa nazaj, a so se potem zgodile komplikacije, tako da igra nikoli ni prišla v brezplačno ponudbo. Gre za zanimiv poskus bega iz zapora, igra pa nosi prisrčno retro podobo. Vaša rezervacija vas čaka na naslednji povezavi.

Zadnja brezplačna igra nosi naslov Lifeless Planet, ki nosi zanimiv zaplet: ekipa astronavtov strmoglavi na oddaljen planet in zbudite se povsem osamljeni in izgubljeni. Pri raziskovanju boste naleteli na opuščeno rusko mesto, našega junaka pa nato pred pogubo neka čudna in skrivnostna ženska. Lifeless Planet je namenjen predvsem tistim, ki radi raziskujete okolico, saj nekega bojevanja ne boste zasledili. Na Epic Games si igro lahko prevzamete tule.

Brezplačne dobrote bodo na vas počakale do 16. julija, takrat pa nas bo pričakala nova brezplačnica – Torchlight 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime