Assassin’s Creed Valhalla prihaja 17. novembra – dobili smo tudi uradni igralni napovednik

V zadnjem tednu smo prejeli že kar dva igralna napovednika za igro Assassin’s Creed Valhalla, a obema je bilo skupno to, da sta bila izdana predčasno in sta bila precej slabe kvalitete. Na včerajšnji konferenci Ubisoft Forward pa smo končno dobili povsem uradno predstavitev, ki nam je pokazala tudi nekaj novih igralnih prijemov.

Valhalla nam bo omogočala gradnjo svojih vikinških ladij, ki jih bomo lahko celili preko spleta in omogočili drugim igralcem, da uživajo v naših mojstrovinah. Ladje bodo pomemben del našega raziskovanja in napadanja. Za razliko od prejšnjih delov, naša posadka ne bo samo posedala na krovu ladje, ampak se bo ob invaziji z nami tudi izkrcala in napadla nedolžno vasico.

Vikingi so bili roparji in zavojevalci, kar je nazorno prikazano tudi v tem napovedniku. Med napadom bomo lahko pobili vse kar leze in gre, novo pa je zažiganje slamnatih streh. Potem ko oropamo glavno skrinjo, to odvlečemo nazaj na svojo ladjo in se odpravimo za naslednjo tarčo.

Bojevanje v tem posnetku izgleda veliko bolj kot pa v tistih neuradnih predstavitvah. Naš junak oz. junakinja Eivor bo imela na voljo cel kup borilnih potez. V vsaki roki bomo lahko držali po eno orožje, tu je metanje sekir, naš zapestni nož pa bo tokrat veliko bolj smrtonosen. Če se bo opremljeni z njim približali tarči, bo dovolj že en udarec v vrat, da nasprotnika za vedno pošljemo pod zemljo.

Vrača se tudi skrivanje v množici, lahko pa se bomo tudi zlili z okolico, kot je denimo prikazani primer ob kuhanju hrane. Takrat nam ne bo ostalo drugega, kot pa da počakamo, da se tarča sprehodi mimo in potem bo potrebno samo še sprožiti naš zapestni nož.

Graščine bomo lahko napadli tudi z napadalnim ovnom in z njim razbili vrata, zanimivo pa bo videti, če se bomo lahko napada trdnjave lotili povsem skrivalniško. Navsezadnje, razbijanje z ovnom po vratih se ne sliši kot nekaj, kar bi počel Assassin. Mimogrede, igra bo omogočala preklapljanje med moškim in ženskim karakterjem kar med igro.

Dobili smo tudi datum izida. Assassin’s Creed Valhalla bomo lahko igrali že 17. novembra dalje, zagotovo pa bomo dobili še nadgradnjo na naslednjo generacijo konzol.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime