Ubisoftovo battle royale streljačino Hyper Scape lahko sedaj preizkusi vsak

Založnik Ubisoft je malce pozno vstopil na trg battle royale streljačin. Vendar pa je Call of Duty Warzone dokazal, da je na trgu večigralskega streljanja še dovolj prostora in nekateri so že pošteno naveličani preigravanja Fortnita in PUBG-ja ter so vseskozi v iskanju novega obroka.

In morda jim bo lakoto potešil prav Hyper Scape. Gre za hitro battle royale streljačino, kjer bo naše horizontalno premikanje enako pomembno kot vertikalno. Podili se bomo po ulicah futurističnega mesta Neo Arcadia in vmes skočili tudi na strehe. Hyper Scape je videti kot neka mešanica Overwatcha in Apex Legendsa, s tem da pripelje nekaj svojih idej. Te je včeraj prikazal novi napovednik, v njem pa lahko med drugim vidimo prikaz hekerskega orožja, ki lahko v sekundi izriše ogromno steno, ki nas ubrani pred streli.

Igrali bomo lahko v solo ali pa v ekipnem načinu, razvijalec pa obljublja dolgoletno podporo z rednimi posodobitvami, dogodki in sezonskimi prepustnicami. Mimogrede, prvi Battle Pass bo povsem brezplačen, kar je navsezadnje logično, saj želijo od začetka na strežnike privabiti čimveč ljudi.

Žal Hyper Scape ne bo prispel na Steam, saj založnik Ubisoft te dni svoje igre ponuja samo na svoji platformi Uplay in Epic Games trgovini. Dobra novica pa je, da je igra že v odprtem beta testiranju. Za sodelovanje se odpravite na naslednjo povezavo in preizkusite nekaj novega, beta preizkus pa je na voljo samo PC igralcem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime