Watch Dogs: Legion prihaja oktobra – dobili smo tudi prvi pravi igralni napovednik

Watch Dogs igre so verjetno najboljši približek igralne oblike serije Mr. Robot in tretji del tega recepta ne misli spreminjati. Legion bo sicer spremenil lokacijo, saj se bomo tokrat prvič preselili v Evropo in se sprehajali po ulicah Londona, a glavna organizacija hekerjev DeadSec bo tudi tokrat nosila glavno vlogo.

Zgodba pravi, da se je na angleško prestolnico spravila zlobna sila hekerjev, ki se imenujejo Zero Day. A njihovo poslanstvo ni sestavljeno samo iz DDoS-anja spletnih strani, ampak tudi hujših stvari, za katere potem obtožijo prav našo organizacijo DeadSec. Naša naloga bo, da se znebimo grdega slovesa in ime DeadSec zopet priljubimo ljudstvu.

Založnik Ubisoft nam je na včerajšnji konferenci prikazal nekaj novih igralnih posnetkov, ki prikažejo nekaj misij in uporabo raznih hekerskih orodij. Tako kot prej bo velik poudarek na preudarnem pregledovanju lokacij in uporabe tehnoloških pripomočkov kot so droni, robotki pajki in električno pest, ki jo bomo lahko vihteli v prenovljenem bojevalnem načinu.

Največja novost Legiona je rekrutiranje okoliških NPC-jev. Praktično vsakega prebivalca Londona bomo lahko vpoklicali v naše vrste ter nato izkoristili njihove posebne sposobnosti za infiltriranje zgradbe tarče.

Dobili smo tudi datum izida. Watch Dogs: Legion izide 29. oktobra, igre pa, tako kot ostalih Ubisoft naslovov, ne boste našli na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime