Microsoft Flight Simulator izide 18. avgusta – dobili smo tudi nov, čudovit napovednik

Če bi letošnje predstavljene igre ocenjeval samo na podlagi grafike, bi verjetno na prvo mesto postavil letalsko igro Microsoft Flight Simulator. Založniku Microsoft je uspelo v ta dokaj nišni naslov zapakirati res zavidljivo lepo grafično podobo, ki jo včasih že malce težko ločiš od resničnosti. Poleg tega bo zadeva vsebovala impresivno mehaniko poustvarjanja celotnega sveta, kjer so se poslužili svojih Bing zemljevidov in uporabe njihovih podatkov za izrisovanje verne talne okolice.

Končni rezultat je res čudovit, bo pa igra zaradi tega zahtevala konstantno povezavo na splet, saj je podatkov tako veliko, da jih boste morali sproti prenašati iz njihovih strežnikov. Kljub temu boste morali igri na disku darovati 150 GB prostora.

Flight Simulator je že dolgo časa v alfa dostopu, razvijalec pa je končno napredoval do te mere, da lahko napove uradni izid. Tega je sporočil včeraj in igro bomo lahko na PC-ju zagnali od 18. avgusta dalje. Še pred tem, 30. julija, pa bo izšla v obliki zaprtega beta dostopa.

Microsoft je včeraj izdal tudi povsem nov napovednik, ki nas je še dodatno prepričal v lepoto te igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime