Sam Fisher iz igre Splinter Cell se vrača – ampak samo v mobilni igri

Močno že pogrešam kakšno dobro skrivalniško igro in zdi se, da zadnja leta takšne produkte dostavlja samo razvijalec IO Interactive s svojimi igrami Hitman. Vendar pa se ta franšiza vrti predvsem okoli skrivanja v koži drugih, moji okusi pa ležijo drugje. Želim biti senca, tisto nekaj, kar vidiš s kotičkom očesa in ko se obrneš tja, ne vidiš nič. To lahko dostavi samo sodobna ninja z imenom Sam Fisher, izjemno izurjen agent, ki obvlada skrivanja v temi in igranje z visoko tehnološkimi igračkami.

Žal pa se zdi, da za Samota v letu 2020 ni več prostora. Njegovo zadnjo avanturo smo igrali leta 2013, ko je izšel Splinter Cell Blacklist – kvaliteten naslov, ki pa je naslovnega karakterja pomladil, kar ga ni ravno priljubilo vsem oboževalcem, poleg tega so zamenjali glasovnega igralca. Vse od takrat čakamo na novo igro, ki pa je Ubisoft nikakor noče dostaviti.

A to ne pomeni, da francoski založnik ne draži igralcev z napovedjo nove igre. Kot so povedali, za njih ta franšiza ni mrtva in da obstajajo načrti za nov Splinter Cell. Dolgo so krožile govorice o novi VR igri, žal pa so to bile samo besede v vetru, od katerih ni že dolgo nastalo ničesar.

Bomo pa svojega priljubljenega agenta vendarle spet videli, a to žal ne bo v obliki, ki bi si jo želeli. Sam Fisher bo namreč nastopil v novi igri Elite Squad – potezna strategija, kjer si bodo udarce izmenjavali najbolj popularni karakterji iz Ubisoftovih franšiz. Zadeva bo na voljo samo za iOS in Android naprave, preigravali pa jo bomo lahko že 27. avgusta. Za preigravanje se že lahko registrirate na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime