V 49. letu starosti je nenadoma umrl Grant Imahara, ki ga poznamo predvsem iz serije MythBusters

Kot strela iz jasnega je danes odjeknila vest, da je zaradi možganske anevrizme umrl Grant Imahara, ki smo ga ljubitelji televizije in zanimive vsebine poznali predvsem iz serije MythBusters, ki jo pri nas poznamo pod imenom Uničevalca mitov.

Glavni imeni te serije sta bila sicer vsem znana Adam Savage in Jamie Hyneman, a ob sebi sta imela pridno ekipo pomagačev, ki so izvajali tudi svoje eksperimente. Eden od njih je bil Grant, ki pa ni bil nek amater ampak je bil strokovnjak za robotiko. Simpatični inženir je svoje znanje uporabil predvsem pri izdelavi tehničnih rešitev, saj sta Uničevalca mitov velikokrat izvajal eksperimente, kjer ni bilo pametno, da bi zraven stalo človeško telo.

Nenadna smrt je presenetila vse, tudi njegove nekdanje sodelavce. Adam Savage je na Twitterju zapisal, da je ostal povsem brez besed in da bo pogrešal svojega prijatelja.

Spoštovanje je izkazala tudi njegova so-voditeljica Kari Byron, ki si je zaželela, da bi lahko zavrtela čas nazaj. Kari je z Grantom sodelovala tudi v seriji The White Rabbit Project, ki si jo lahko ogledamo na Netflixu.

Grant je bil tudi velik navdušenec nad znanstveno fantastiko in v neuradni seriji Star Trek Continues je igral vlogo poveljnika z imenom Hikaru Sulu, to neuradno nadaljevanje originalne serije Star Trek pa si lahko ogledate na YouTubu.

To ni edina smrt v MythBusters ekipi. Samo eno leto nazaj je namreč v tragični nesreči pri umrla voditeljica Jessi Combs. Avgusta 2019 je poskušala podreti rekord najvišje hitrosti talnega vozila, žal pa ji je med poskusom odpadlo sprednje kolo, takrat pa se je premikala s hitrostjo 841 km/h.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime