Dragon’s Dogma anime dobil datum izida na Netflixu

Igre Dragon’s Dogma verjetno ne pozna ravno vsak Slovenec, a vedite, da gre za zelo zanimiv RPG naslov, ki ga je vredno preizkusiti. Igra ponuja precej unikaten sistem magije, saj se vaši magični izstrelki ne čutijo samo kot prdec v vetru, ampak kot dejanski uničujoči urok, ki razmeče vse pred sabo. Poleg tega zadeva ponuja unikatni sistem bojevanja, saj lahko na vsako večjo pošast splezamo in jo začnemo zabadati z rezili tudi kam drugam kot pa v njene ogromne šape.

Igra je danes stara 8 let in kljub temu da si je nabrala kar nekaj privržencev, razvijalec Capcom nikoli ni odobril delo na drugem delu, smo pa dobili MMO Dragon’s Dogma Online, ki pa ga lahko igrajo samo na Japonskem.

Vseeno pa so za potrpežljive oboževalce prišli lepši časi. Dobro leto nazaj je bil najavljen Dragon’s Dogma anime za pretočno platformo Netflix, danes pa smo dobili tudi datum izida. Ta se bo pripetil 17. septembra, skladno s tem pa je Netflix objavil tudi uraden plakat igre.

Anime bo sledil avanturam Ethana, ki ima pred sabo zelo pomembno nalogo. Namreč zlobni zmaj mu je ukradel srce in Ethanu ne ostane drugega, kot pa da se odpravi na sled ogromnega reptila in vzame nazaj tisto, kar mu tudi pripada. Naloga ne bo lahka, saj mu bodo na poti stali razni demoni in z vsakim ubojem bo izgubil del svoje človeškosti. To je v bistvu vse, kar vemo o zgodbi, igralcem pa ne bo ušlo dejstvo, da se zaplet v zgodbi praktično ne razlikuje od tistega v igri.

Med potrpežljivim čakanjem na september se lahko spravite preigrati tudi igro. Ta je na Steamu znižana za 70 % na 8,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime