Snemanje Uncharted filma se je vendarle začelo

Sony nam obljublja Uncharted film že vse od leta 2007, ko se je zgodil tudi izid originalne igre Drake’s Fortune. Žal pa projekt nikakor ni mogel dobiti kril in v 13 letih od prve napovedi se je zamenjal že kup režiserjev.

Originalno bi moral na režiserskem stolčku sedeti David O. Russell, ki je poskrbel za filma Silver Lining’s Playbook in The Fighter, glavno vlogo Nathan Draka pa naj bi leta 2010 odigral Mark Wahlberg. Žal se je David takrat odločil zapustiti projekt, nakar so zamenjali še trije režiserji: Neil Burger, Seth Gordon in Dan Trachtenberg.

Leta 2020 se je zdelo, da je film končno dobil svojega šefa, a tudi Travis Knight se je odločil, da od tega ne bo nič, tako da se je zgodila še zadnja (tako upamo) menjava režiserja in trenutno na filmu dela Ruben Fleischer, ki je denimo poskrbel za oba Zombieland filma.

Vse to menjavanje je zahtevalo svoj čas in Mark Wahlberg se je v desetih letih že tako postaral, da ni več primeren za igranje glavne vloge. A v filmu bo vseeno nastopal, le da v vlogi Sullyja, ki je v igrah nekakšen mentor Draku in je velikokrat glas razuma. Glavno vlogo je prevzel Tom Holland, ki ga poznamo iz Spider-Man filmov in ravno Tom je na Instagramu razkril, da se je snemanje vendarle pričelo.

View this post on Instagram

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Tom je objavil sliko svojega stola ter zraven pripisal, da je nastopil prvi dan snemanja filma Uncharted. Film je bil sprva napovedan za 8. oktober 2021, a se je Sony odločil, da se bo to zgodilo malce prej in tako ga bomo gledali že 16. julija 2021. Upamo, da koronakriza do takrat ne bo še uničila vseh kinematografov.

Uradnega napovednika nimamo, zato se lahko pozabavamo ob neuradnem kratkem filmčku, ki ga je dve leti posnel igralec Nathan Fillion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime