No Man’s Sky dobil novo veliko posodobitev Desolation, ki igri doda grozljiv ton

Osebno je zame prvak na področju grozljivk v obliki iger serija Dead Space. Žal je njen razvijalec Visceral že pod rušo, založnik EA pa nima nobenih načrtov za morebitni četrti del ali pa vsaj predelavo. Zato iščem potešitev in nadomestke, kjerkoli jih lahko najdem in včeraj je svoj grižljaj grozote prispevala… Igra No Man’s Sky?

Ta naslov vsi poznamo, saj je pred izidom obljubljal ogromno, a leta 2016 so igralci spoznali, da lahko razvijalec govori kar hoče, pa se zna zgoditi, da od vsega skupaj ne bo nič. K sreči pa je razvijalski studio Hello Games sestavljen iz ljudi, ki jim ni vseeno za njihov sloves in tako že 4 leta za svojo igro izdajajo brezplačne posodobitve in sedaj je No Man’s Sky povsem drugačna izkušnja kot pa vsa ta leta nazaj.

Včeraj je izšla nova posodobitev, tokrat poimenovana Desolation. Glede na napovednik lahko vidite, da se bomo tokrat s planetov preselili v vesoljsko črnino, tam pa nas čakajo zapuščene križarke, ki jih poseljujejo čudna bitja. Pri raziskovanju teme in poslušanju odmeva vaših kovinskih korakov vas bo zagotovo prešel tisti Dead Spaceovski klavstrofobičen občutek, ki je znan vsem, ki so preigrali prvi del te serije.

Pri raziskovanju boste lahko nabrali surovine, Hello Games pa pravi, da se splača ta zapuščena plovila preigrati v družbi drugih, saj boste tako močno bolj varni. Da bi bila grozljiva izkušnja popolna, boste v kakšnem kotičku našli košček dnevnika, v katerem so zapisane zadnje misli nekega člana posadke.

Več o posodobitvi si lahko preberete na uradni strani, Desolation pa je brezplačen za vse lastnike igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime