Death Stranding na PC-ju razkril, da glavni junak pri lulanju ne potegne ven penisa

Naslov je čuden, vem, zato pustite, da vam ga najprej razložim.

Kot vemo je igra Death Stranding precej nenavaden naslov. Režiser Hideo Kojima je želel iz dostavljanja paketov po apokaliptični okolici spremeniti v nekaj kar bi bilo dejansko zabavnega. Poleg tega je želel v igro vpeljati nekatere preživetvene elemente. Tako se zna zgoditi, da se zna naš junak Sam Porter malce preveč napiti Monster napitkov, nakar mora hitro odkriti kakšen zaseben kotiček, kjer se lahko olajša.

Ker igranje izvajamo iz tretjeosebnega pogleda, so igralci takoj začeli sukati kamero, saj so seveda perverzneži želeli videti, če Sam v roki drži penis. Razvijalec je seveda to predvideval in tako kamera ne omogoča sukanja pogleda na sprednjo stran. Vidite lahko samo rumeni lok urina, iz katerega na koncu zraste mušnica.

Na splošno ne morete nikakor videti Samovega paket, tudi med njegovim tuširanjem. Če boste denimo preveč nadležno gledali v njegovo mednožje, vam bo Sam stisnil pest med zobe. Zaradi tega so bili igralci še bolj radovedni, kaj za vraga se skriva pod njegovimi hlačami in nedavna predelava za PC je igralcem omogočila, da uporabijo hekerska orožja in odklenejo kamero.

Žal je rezultat precej razočaral. Enemu igralcu je končno uspelo odkleniti kamero in ob sukanju pogleda lahko vidimo, da Sam v rokah ne drži ničesar, s čimer je razvijalec zamudil priložnost za kakšen smešen “Easter Egg”. Morda še ni vse izgubljeno in Kojima je ravno dovolj velik norec, da zna na skrivaj izdati kakšno naknadno posodobitev in tako presenetiti igralce.

Ni pa vse tako negativno. Nekatere igralce je zanimalo, kaj točno so tiste lebdeče črne pojave in ob bližjem pogledu lahko vidimo, da je to Sam, le iz drugih dimenzij, kjer ga nadzirajo drugi igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime