Bloodborne morda res še ni na PC-ju, zato so oboževalci poskrbeli za svojo predelavo

Govorice o Bloodborne predelavi iz konzole PlayStation 4 za PC so bile nekaj časa nazaj zelo glasne, a žal iz tega ni bilo nič. Morda se glede tega res še kaj spremeni v prihodnosti, še posebej zaradi nedavne investicije Sonyja v Epic Games trgovino, trenutno pa boste za to igro morali prižgati PlayStation 4 in se zabavati ob 30 sličicah na sekundo.

Enem oboževalcu pa je bilo čakanja dovolj, zato je zgradil svojo različico igre in jo poimenoval Yarntown. A Max Mraz je samo en razvijalec, zato seveda ni mogel poustvariti popolne predelave v kakšnem Unreal Engine pogonu, ampak se je raje poslužil pogona Solarus ter tako ustvaril simpatično, od zgoraj gledano predelavo, ki spominja na starejše Zelda naslove.

Kljub relativno preprostosti gre za hudo impresiven projekt. Igro začnemo v območju Hunter’s Dream ter se nato odpravimo raziskovat okolico. Na mapi nas čakajo stari sovražniki, le da so tokrat malce izgubili na svoji gibčnosti. Naš lovec lahko celo nadgrajuje orožja in samega sebe, pobira epruvetke krvi za zdravljenje in pretepa velike šefe.

Poleg tega je še bolj impresivno, da je projekt že končan in ga lahko že zdaj prenesete in začnete z igranjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime