Shadow Warrior 3 dobil 17 minut dolg igralni posnetek

Včasih sede, da se preprosto podamo v igro in uživamo v krvavem uničenju vsega, kar si drzne v naši bližini imeti pulz. Ravno to sta ponujala prva dva dela serije Shadow Warrior, sedaj pa založnik Devolver pripravlja že tretji del.

Ta bo malce bolj linearen v primerjavi s predhodnikom, kar je zame osebno dobra novica. Radostna destrukcija mora biti sparjeno z dobro sestavljenimi stopnjami in bolj ko so te omejene, več truda je lahko razvijalec vložil vanje.

V Shadow Warrior 3 bo naš junak Lo Wang nosil pomembno nalogo, saj bo moral udomačiti starodavnega zmaja, ki je bil po nesreči spuščen na prostost. Kar se tiče zgodbe, več za zdaj ni znano, a to niti ni tako pomembno, saj bo igra največ stavila na igralnost in ne na pripovedovanje štorije.

Včeraj smo dobili razširjen igralni posnetek Way to Motoko, ki nam prikaže nekaj dodatne vsebine. Kot lahko vidimo, se bomo spet zabavali z različnimi in zabavnimi orožji, med katerimi zagotovo prednjači katana. Potem bodo tu posebne poteze, kot je brcanje grdavšev v prepade in skakanje med pečinami s pomočjo kavlja. Čakajo na tudi šefi, pri katerih bo treba pazljivo meriti in se izmikati napadom.

Shadow Warrior 3 nosi tudi lepo podobo in zadevo bi se spravil preigravati kar takoj. Žal nas čaka še kar nekaj čakanja, saj bo igra izšla šele enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime