Tenet zopet prestavil datum izida

Kriza zaradi koronavirusa je prestavila že cel kup filmov, saj so ameriška kina zaprta in potrpežljivo čakajo, da mine tisto najhuje in da se bodo lahko dvorane zopet lahko varno napolnile s filmofili. Eden zadnjih izdelkov, ki je trmasto vztrajal pri izidu to poletje, je bil Tenet izpod rok režiserja Christopherja Nolana.

Ta bi moral originalno iziti 17. julija, a je založnik Warner Bros. prestavil izid na 12. avgust. Pri tem datumu so vztrajali vse do včeraj, a očitno so spoznali, da se situacija glede virusa v ZDA še dolgo ne bo umirila. Definitivno se položaj ne bo bistveno spremenil do začrtanega datuma, tako da je včeraj prišla odločitev, da izid za zdaj umaknejo iz urnika in ga zamaknejo na za zdaj neznani datum.

Vendar to morda ne pomeni, da Tenet ne bo izšel drugje po svetu. Kinodvorane po Evropi so se začele počasi odpirati, tako da zna Warner Bros. opustiti originalni načrt istočasnega izida povsod po svetu in film v kina poslati postopoma. Warner Bros. in režiser Nolan sta bila sprava proti temu, saj je Tenet take sorte film, ki največ stavi na skrivnost zgodbe in kljub napovednikom se nam še zdaj ne sanja, kaj točno se bo v filmu dogajalo. Izid filma na samo določenih trgih bi pokvarilo to presenečenje in po spletu bi se hitro razširili kvarniki.

Kdaj bo izšel Tenet še ni znano, a Warner Bros. je naredil še eno prestavitev izida. Grozljivka The Conjuring: The Devil Made Me Do It bi morala iziti 11. septembra, a očitno založnik ne zaupa niti v september. The Conjuring je bil tako prestavljen za skoraj eno leto na 4. junij 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime